Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

STER FOCUS 2021: de kracht van aanpassen

Aanpassen. We hebben er dit jaar allemaal mee te maken. Privé, maar ook zakelijk. Ook volgend jaar zullen we ons nog op menig vlak moeten aanpassen. Dat dit ook kansen kan bieden, hoorde je tijdens Ster Focus 2021.
 
Programma Ster Focus 2021

Na een korte terugblik keken we vooruit naar volgend jaar: welke kansen biedt 2021 voor jouw merk? Welke programma’s en evenementen heeft de NPO in petto? Wat worden de nieuwe tarieven? En hoe kan je ook in 2021 via Ster het grote publiek bereiken?

Astrid Joosten besprak samen met Ster-directeur Frank Volmer vanuit VondelCS hoe je om kunt gaan met actuele ontwikkelingen in de mediawereld: van het coronavirus tot advertentiecookies en de impact van politieke besluiten voor (online) reclame bij de NPO.

Naast Astrid Joosten kwam er een tal van bekende gezichten voorbij. Zo ging radio 2-dj Annemieke Schollaardt langs bij haar collega's in het Radiohuis van de publieke omroep in Hilversum en duidde opiniepeiler Gijs Rademaker (EenVandaag) de verschuivingen in kijk- en luistergedrag. 

Ster Focus 2021 vond online plaats op dinsdagmiddag 10 november van 15.00 tot ca. 15.40 uur en is voor iedereen gratis terug te zien.  
Presentatie door
Astrid Joosten

Duur
40 minuten

Je kunt het online event volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.